Facility management szoftver

Digitalizált a létesítménygazdálkodás költséghatékonyság kulcsa. Hatékonyabban lehet kezelni az energiát, gyorsabban elvégezni a javítási munkálatokat, üzemeltetni a létesítményeket és átláthatóbbá tenni a folyamatokat.

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

LÉTESÍTMÉNY- ÉS VAGYONGAZDÁLKODÁS A 21. SZÁZADBAN

A létesítmény- és vagyongazdálkodás (facility management, FM) egy olyan komplex feladatkör, amely magában foglalja a létesítmények tervezését, építését, karbantartását, üzemeltetését és fejlesztését. A FM célja, hogy a létesítményeket hatékonyan és fenntartható módon használják fel, miközben biztosítják a kényelmet a felhasználók számára.

A hagyományos FM rendszerek gyakran elavult technológiákra épülnek, és nehezen kezelhetők. Ez vezethet az információk hiányához, a hibákhoz és a költségek növekedéséhez.

A CAFM rendszerek (Computer-Aided Facility Management) a modern technológiákat felhasználva segítenek a FM feladatok hatékonyabb ellátásában. A CAFM rendszerek segítségével az FM szakemberek egyetlen rendszerben férhetnek hozzá minden szükséges információhoz, beleértve a műszaki, gazdasági és jogi adatokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabb és jobb döntéseket hozzanak.

FACILITY MANAGEMENT SZOFTVER BEVEZETÉSÉNEK LÉPÉSEI

3D lézerszkennerek és drónok segítségével pontos és részletes pontfelhőt hozzunk létre, amelyek az épület vagy létesítmény minden egyes pontját tartalmazzák

Pontfelhőből elkészítjük a létesítmény 2D és 3D dokumentációját. BIM az épület teljes térbeli reprezentációját adja, adatokkal feltöltve

3. FM BEVEZETÉSE

A szoftvert információkkal feltöltjük, amelyekből statisztikákat és elemzéseket készíthetünk. Ezek az adatok a hatékony üzemeltetéshez és jól tervezhető felújításokhoz használhatóak

4. BETANÍTÁS/TÁMOGATÁS

A rendszer használatához szükséges funkciókra betanítjuk a csapat tagjait, mobil applikáció is elérhető, a műszerfal pedig segít az adatok gyors értelmezésében.

digitális létesítménygazdálkodás

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A SZOFTVER BEVEZETÉSÉNEK?

Vállalatok könnyebben átlátják a létesítményeik állapotát, megtervezhetik a karbantartást és javítást, valamint hatékonyabban hozzáférhetnek az információkhoz:

A szoftver segítségével könnyen kezelhetőek és nyomon követhetőek az épületek, berendezések és egyéb eszközök állapota és karbantartási igényei.

Az automatizált karbantartási ütemezés és az eszközök hatékonyabb felhasználása révén a szoftver segíthet csökkenteni a karbantartási költségeket.

A hatékony létesítménygazdálkodás hozzájárul a szervezet eredményességéhez. Hatással van az ingatlanok, épületek és berendezések rövid és hosszú távú értékére.

A szoftver segítségével lehetőség nyílik az energiafogyasztás monitorozására és optimalizálására, ami hozzájárulhat a költségcsökkentéshez és a fenntarthatósághoz.

Az incidensek, hibák vagy karbantartási igények gyorsabb észlelésének és reagálásának lehetősége a szoftver segítségével javítja az épület üzemeltetési hatékonyságát.

A szoftver lehetőséget biztosít az egyedi riportok és elemzések készítésére, ami segíthet a döntéshozatalban és az üzemeltetés optimalizálásában.

Szoftver segítségével könnyen nyomon követhetőek az eszközök karbantartási előzményei, dokumentumai és egyéb releváns információk, ami elősegíti a hatékonyabb üzemeltetést.

A szoftver segítségével könnyen tervezhetőek és nyomon követhetőek a karbantartási és tisztítási munkák, optimalizálva a munkatervezést és a munkaerő-kihasználtságot.

A szoftver lehetővé teszi az egyszerű és hatékony kommunikációt az üzemeltetési csapatok között, segítve az együttműködést és a feladatok koordinációját.

A szoftver lehetőséget biztosít a szabályozási követelmények betartására és az ellenőrzések dokumentálására, ami kulcsfontosságú a szabályozási megfelelőség szempontjából.

Az intuitív felhasználói felület és a mobilalkalmazások segítik az egyszerű és hatékony használatot, növelve a felhasználói elégedettséget és az üzemeltetés hatékonyságát.

SZOLGÁLATÁSUNK ELŐNYEI

RENDKÍVÜL PONTOS EREDMÉNYEK

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatok, 2D rajzok és BIM modellek formájában kapja meg az eredményeket.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Digitalizált a létesítménygazdálkodást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

FACILITY MANAGEMENT SZOFTVER GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A Facility Management Szoftver egy olyan informatikai alkalmazás, amelyet az ingatlanok és az épületek hatékony üzemeltetésére, karbantartására és kezelésére terveztek. Ez a szoftver segíti az üzemeltetési csapatokat az épületekkel kapcsolatos feladatok, események és erőforrások hatékonyabb kezelésében. A Facility Management Szoftverek általában számos funkciót és modult foglalnak magukba, beleértve az eszközkezelést, karbantartási ütemezést, energiafelhasználás monitorozását, incidenskezelést és egyéb területeket is. Az ilyen típusú szoftverek használata segíthet az optimalizált működésben, költségcsökkentésben és az üzemeltetési folyamatok hatékonyságának növelésében.

A Facility Management (FM) fontossága számos területen kifejeződik az épületek és ingatlanok hatékony üzemeltetése során. Néhány kulcsfontosságú ok:

 1. Eszközök Hatékony Kezelése: Segítségével hatékonyabban lehet kezelni az eszközöket, beleértve az épületinfrastruktúrát, berendezéseket és egyéb eszközöket.

 2. Költségcsökkentés: A helyes üzemeltetés és karbantartás révén a FM lehetővé teszi a költségek optimalizálását, energiamegtakarítást és a fenntarthatóság előmozdítását.

 3. Munkaterület Hatékonyságának Növelése: Az épületek és munkaterületek hatékonyabb kezelése által FM segíthet növelni a munkaterület hatékonyságát és az ott dolgozók produktivitását.

 4. Kényelmi és Biztonsági Szolgáltatások: FM gondoskodik a munkaterületek kényelméről és biztonságáról, beleértve a megfelelő világítást, klímavezérlést és egyéb szolgáltatásokat.

 5. Épület- és Ingatlanérték Növelése: A megfelelő üzemeltetés és karbantartás révén FM hozzájárulhat az épületek és ingatlanok hosszú távú értékének növeléséhez.

 6. Jogszabályi Megfelelőség: FM segít a jogszabályi előírások betartásában és az ellenőrzések dokumentálásában, csökkentve a szervezeti kockázatokat.

 7. Ügyfélelégedettség Növelése: A megfelelő karbantartás és kényelmi szolgáltatások révén a FM hozzájárulhat az ügyfelek és alkalmazottak elégedettségének növeléséhez.

Ezen előnyök révén a FM létfontosságú szerepet játszik az üzemeltetés és az ingatlankezelés területén, hozzájárulva a fenntartható és hatékony működéshez.

A hatékony létesítménygazdálkodás hozzájárul a szervezet eredményességéhez. Hatással van az ingatlanok, épületek és berendezések rövid és hosszú távú értékére.

Következő készségekre van szükségük:

 • Technikai ismeretek: Meg kell érteniük a létesítmények, eszközök és infrastruktúra működését.
 • Vezetési készségek: Képesnek kell lenniük csapatot vezetni és projekteket koordinálni.
 • Kommunikációs készségek: Képesnek kell lenniük hatékonyan kommunikálni a különböző érdekeltekkel.
 • Problémamegoldó készségek: Képesnek kell lenniük hatékonyan megoldani a problémákat.