REVIT BIM MODELL ÉS ALAPRAJZOK KÉSZÍTÉSE PONTOS ÉPÜLETFELMÉRÉSSEL

FELADATOK:

bim modellezés
3d lézerszekkenlés

PROJEKT LEÍRÁSA:

Cégünket 60 000 négyzetméternyi területen elhelyezkedő épületek külső belső 3D lézerszkennelésével bízták meg. Ügyfél kérése volt a az épületekről és a terepről 3D Revit modell, illetve alaprajzok homlokzati rajzok készítése.

SimpleScan Magyarország teljes körű 3D szkennelési és modell szolgáltatást nyújt a legújabb berendezésekkel és szoftverekkel a projektek sikeressége érdekében.

 
Az ügyfél olyan épületfelmérési megoldást kért, amin látja az épületek egymáshoz kapcsolódó viszonyát a tereppel együtt. Így az épületek összes jelemzőit és teljese szerkezetét megtekintheti és elemezheti. 3D Revit modell úgy alkottuk meg hogy később ez tovább módosítható, így nem csak egy felmérési dokumentációt kaptak. Hanem egy kiinduló modellt, is ami alkalmas tovább tervezéshez. Revit modell minden eleme külön csoportosítva azaz falak, födémek lépcsők, nyílászáróként került modellezésre. 

ÜGYFÉL KÉRÉSEI A 3D REVIT MODELLHEZ:

bim alalpú tervezés
költséghatékony épületfelmérési szolgáltatás

MINDEN, AMIT A 3D MODELLEKRŐL TUDNI KELL:

Különböző formátumú és részletességű 3D modelleket készítünk. Lézerszkennelési szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy a szoftvereknek megfelelően gyors és részletes módszereket dolgozzunk ki a következő 3D modellek elkészítéséhez:

Együtt határozunk meg az ügyféllel a szükséges részletezetséget, hogy elérjük a megfelelő modellezési szintet a felmérési költségeken belül. Mérnökeink képesek voltak a szükséges részletezetséget előállítani, hogy átlátható legyen a kapcsolat az épületeket között.
 
Tegyük fel, hogy 1:100-as részletességű homlokzat felmérési tervekre van szüksége a bejelentéshez. Ebben az esetben 3D modell szolgáltatásunk képes lesz a legmegfelelőbb megoldást nyújtani költséghatékonyan.
Vegye fel a kapcsolatot 3D lézerszkenneléssel foglalkozó cégünkkel még ma, ha épületfelmérésre és felmérési modell szolgáltatását szeretné igényelni.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.