PORTÁLDARU PRECíZ 3D LÉZERSZKENNERES FELMÉRÉSE

FELADATOK:

PROJEKT LEÍRÁSA:

Simple Scan Magyarország 3D lézerszkennelési felmérést végez egy kikötői daruról, áttervezés miatt.
 
Csapatunk kezelte a feladatot, hogy 3D pontfelhős felmérést végezzenek és adatokat kapjnaka kifejezeten a kezelő helyiségekre vonatkozóan. Ezt külsőről indítva, felmászva a daru kezelőjébe majd tetéjéről történő 3D-s szkennelést végeztünk el. A cél az volt hogy részétese és pontos színes pontfelhőadatokat kapjunk. Az ügyfél a Leica TruView segítségével értékelheti a valóság digitális mását.
Simple Scan Magyarország kezelte ezt kihívást jelentő projektet és pontos 3D pontfelhőt szálított határidőn belül.
 
Ezt a régi darut sokan nagy becsben tartják, ezért nyújtunk olyan magas színvonalú szolgáltatásokat, mint az műemlékvédelmi felmérés, és ismerjük a legjobb eljárásokat az ilyen projektek minőségi felmérésének elvégzéséhez.
pontfelhős felmérés
pontfelhő felmérés

FELMÉRÉS JELENTŐSÉGE

Lézerszkenneléssel foglalkozó vállalatként vizsgáljuk, értékeljük és biztosítjuk a legnagyobb biztonságot, amikor ilyen nagyságrendű szkennelési munkákat végzünk. A pontfelhőfelmérésünk előtt felmértük a helyszínt, hogy kiküszöböljük a kockázatokat és gyors, zökkenőmentes lebonyolítást biztosítsunk a szkennelés során. Összegyűjtve, hogy milyen eszközök elegendőek és szükségesek.

pontfelhős felmérés

MIÉRT HASZNÁLJUNK 3D LÉZERSZKENNELÉST?

Lézerszkennelő cégünk számos műemléki és nagyszabású projektet valósított meg Magyarországon és Európában. Bízzon kiváló szolgáltatásainkban a kiváló minőségű 3D pontfelhőben, hogy elkészíthessük az felmérési 2D rajzokat és a 3D BIM modelleket.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.