Megvalósulási terv

Épületfelmérő specialisták által készített tervek a megvalósult állapotról

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

MEGVALÓSULÁSI TERVEK 3D ÉPÜLETFELMÉRÉSBŐL

Részletes és rendkívül pontos megvalósulási terveket készítünk építőipari szakemberek számára. A 2D-s CAD-rajzokat különböző típusokban és formátumokban szállíthatjuk: A projekt követelményeitől függően alaprajzok, metszetek, helyszínrajzok stb.

SimpleScan pontos épületfelmérést biztosít különböző projektekhez, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy léptékű. Különböző módszereket és berendezéseket használunk az adatok gyűjtéséhez a meglévő állapot tervekhez, például lézerszkennereket, topográfiai berendezéseket és drónokat. Ezért még a bonyolult projektek vagy a nehezen megközelíthető körülményekkel rendelkező nagyméretű helyszínek is gyorsan és hatékonyan beolvashatók.

Felméréssel foglalkozó cégünk több mint 110 helyszínt mért fel, hogy pontos rajzokat szolgáltasson a következő szolgáltatásokkal:

megvalósulási terv tartalma
megvalulsulási terv minta

MEGVALÓSULSI TERVEK KÉSZÍTÉSÉNEK A MUNKAFOLYAMATA

A pontfelhőt használjuk alapként, hogy a legújabb 3D lézerszkennerekkel, drónokkal, kamerákkal végzett felmérésekkel és a felhő ARCHICAD/REVIT szoftverbe történő importálásával pontos megvalósulási terveket készítsünk.

3D lézerszkennerünk másodpercenként 1 millió pont gyűjt össze, amelyek mindegyike tartalmazza a térbeli helyzetére vonatkozó információkat – X, Y, Z. Egyetlen pontfelhőfájlba regisztráljuk, és ezt a pontos adatot használják referenciaként CAD-technikusaink a részletes megvalósulási tervek elkészítéséhez.

Épületfelmérésünk előtt tisztázzuk az igényelt részletességi szintet és specifikációt, hogy meghatározzuk a pontfelhőben szükséges sűrűséget. Spóroljon időt és költséget egy megbízható pontfelhőfelméréssel, amely lehetővé teszi a rendkívül pontos alaprajzok, homlokzati rajzok, metszetek elkészítését.

MEGALÓSULÁSI TERVEK ELŐNYEI

RENDKÍVÜL PONTOS EREDMÉNYEK

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatok, 2D rajzok és BIM modellek formájában kapja meg az eredményeket.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

MEGVALÓSULÁSI TERVEK GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az eredeti tervektől való eltérések gyakoriak a kivitelezés alatt. Ezeket a változtatásokat rögzíti a megvalósulási terv.

Kötelezően elkészítendő tervek a használatbavételi engedélykérelemhez. 

A megvalósulási tervek részeként alaprajzokat, tetőterveket, álmennyezeti terveket, helyszínrajzokat, homlokzati és keresztmetszeti terveket biztosítunk.

Felmérési szolgáltatásunk akár másnapra is rendelkezésre áll. Az adatokat feldolgozzuk, és a mérettől és összetettségtől függően minimum egy hét alatt elkészítjük a megvalósulási terveket. Projekt követelményeinek megfelelően kapja meg a terveket.

A CAD-szolgáltatások költsége az épületszerkezet vagy a helyszín területének méretétől és összetettségétől függ. A megvalósulási tervek költségének meghatározásakor olyan tényezők játszanak szerepet, mint a szükséges részletesség és a felmérés időpontjában fennálló hozzáférési feltételek. A specifikációnak megfelelően pontos árajánlatot adunk.