Pontfelhő

Milliméter pontos 3D pontfelhők szállítása

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

3D PONTFELHŐRŐL

Pontos felmérési szolgáltatásokat nyújtunk építészeti, építőipari és ipari projektekhez, függetlenül az épület vagy a helyszín összetettségétől. A pontfelhő önmagában is egy értékes termék. Épületfelmérési szolgáltatásunkkal pontos digitális felvételt kapunk a meglévő térről vagy helyszínről. A 3D pontfelhőt használjuk alapként, például a meglévő állapot 2D rajzok és 3D modellek előállításához.

pontfelhő műemléki épületről
pontfehő 3d lézerszkenneléssel

PONTFELHŐ KÉSZÍTŐ BERENDEZÉSEK

Használja ki az épületfelmérések és pontfelhő-szolgáltatások terén szerzett több éves tapasztalatunkat. A fejlett 3D lézerszkennelési és drón technológiával számos olyan iparágat és szakembert megcélozhatunk, akiknek szükségük van a meglévő objektumok pontfelhő adataira projektfejlesztés, tervezés, archiválás és minőségellenőrzés céljából. A pontfelhő kiküszöböli a hibákat és a pontatlanság minden kockázatát. Pontfelhőnk szürkeárnyalatban, vagy kameránk használata esetén színesben is megkapható.

3 modell egy pontfelhővel felmért épületről

3D PONTFELHŐ ALKALMAZÁSA

A felmérési szolgáltatásunk másodpercenként 1 millió pont összegyűjtését jelenti, amelyek tartalmazzák a térbeli helyzetre vonatkozó információkat – X, Y, Z koordinátákat. A pontokat egyetlen pontfelhőfájlba regisztráljuk, amely ARCHICAD és Revit szoftverekben használható.

Pontfelhő adatfájlt kaphat akár a 360 fokos virtuális túraval. Felhasználásával, pontos és precíz 2D-s CAD-rajzok és 3D-s modellek készülhetnek. Kívánt részletességgel és formátumban kapja meg a dokumentációt.

PONTFELHŐ KÉSZÍTÉS ELŐNYEI

ÁR- ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és BIM modellekre ár- örök pontosság garanciát nyújtunk. 

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

PONTFELHŐ KÉSZÍTÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A 3D lézerszkennelés lényegében egy meglévő épületről vagy tárgyról pontos háromdimenziós információk rögzítésének folyamata, nem feltárásos módszerekkel. A 3D lézerszkennelési technológiát XYZ pontok mérése és pontos épület- vagy helyszíni projektadatok rögzítésére használjuk.

A 3D pontfelhőfájl több millió mért pontból jön létre. A gyűjtés azzal kezdődik, hogy a szkennert a mérni kívánt terület vagy tárgy látótávolságán belülre irányítjuk. Az összegyűjtött pontfelhőt ezután speciális szoftverrel feldolgozzuk és regisztrálják.

Felmérő cégünk a legmodernebb eszközöket, berendezéseket, például lézerszkennereket és drónokat használ az adatok rögzítéséhez.

A pontfelhő különböző alkalmazásokban használható a pontossága, az érintésmentes felmérési hatékonysága miatt. A pontfelhők a tervezés hatékonyságának optimalizálása, a tervezési és építési projektek irányítása érdekében BIM modell létrehozására is felhasználhatók.

Kiküszöböli az emberi hibákat a hagyományos méréshez képest, mivel kiváló minőségű és fejlett szkennelő berendezéseket használunk. Épületfelmérés révén garantáltan pontos és precízadatokat kap.