Felmérési terv

Épületfelmérő specialisták által készített felmérési tervek a meglévő állapotról

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

FELMÉRÉSI 2D TERVEK 3D ÉPÜLETFELMÉRÉSBŐL

Részletes és rendkívül pontos 2D felmérési terveket készítünk kivitelezők, fejlesztők, mérnökök, építészek, projektmenedzserek és más ingatlan- és építőipari szakemberek számára. A 2D-s CAD-rajzokat különböző típusokban és formátumokban szállíthatjuk: A projekt követelményeitől függően alaprajzok, metszetek, helyszínrajzok stb.

simpleSCAN 3D pontos épületfelmérést biztosít különböző projektekhez, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy léptékű. Különböző módszereket és berendezéseket használunk az adatok gyűjtéséhez a meglévő állapot tervekhez, például lézerszkennereket, topográfiai berendezéseket és drónokat. Ezért még a bonyolult projektek vagy a nehezen megközelíthető körülményekkel rendelkező nagyméretű helyszínek is gyorsan és hatékonyan beolvashatók.

Felméréssel foglalkozó cégünk több mint 110 helyszínt mért fel, hogy pontos rajzokat szolgáltasson a következő szolgáltatásokkal:

felmérési rajz épületfelmérésből
felmérési tervek

MUNKA FOLYAMATUNK

A pontfelhőt használjuk alapként, hogy a legújabb 3D lézerszkennerekkel, drónokkal, kamerákkal végzett felmérésekkel és a felhő ARCHICAD/REVIT szoftverbe történő importálásával rendkívül pontos 2D rajzokat készítsünk. 3D lézerszkennerünk másodpercenként 1 millió pont gyűjt össze, amelyek mindegyike tartalmazza a térbeli helyzetére vonatkozó információkat – X, Y, Z. Egyetlen pontfelhőfájlba regisztráljuk, és ezt a pontos adatot használjuk referenciaként CAD-technikusaink számára a részletes felmérési rajzok elkészítéséhez.

RÉSZLETEZETSÉG (LOD) KÜLÖNBÖZŐ SZINTJEI

Épületfelmérésünk előtt tisztázzuk az igényelt részletességi szintet és specifikációt, hogy meghatározzuk a pontfelhőben szükséges sűrűséget. Spóroljon időt és költséget egy megbízható pontfelhőfelméréssel, amely lehetővé teszi a rendkívül pontos alaprajzok, homlokzati rajzok, metszetek elkészítését.

FELMÉRÉSI TERVEK ELŐNYEI

RENDKÍVÜL PONTOS EREDMÉNYEK

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatok, 2D rajzok és BIM modellek formájában kapja meg az eredményeket.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

FELMÉRÉSI TERVEK GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A felmérési rajzok olyan részletes tervek, amelyek kézzelfogható formában feltüntetik az összes meglévő adatot, és tökéletesen alkalmasak az építészek vagy az építőipari szakemberek számára. A meglévő állapotú CAD-rajzok a projekt bármely pontján rögzítheti a változásokat és nyomon követheti az építési projekt fázisait.

Megjeleníti geometriát, méreteket, és elhelyezkedést. A meglévő állapotú tervek pontos részleteket biztosít, és megkönnyíti a projekttervezést, lehetővé téve annak bemutatását az ügyfelek, például a leendő vásárlóknak és az építészek számára.

A 3D épületfelmérés  (Scan to Cad) részeként alaprajzokat, tetőterveket, álmennyezeti terveket, helyszínrajzokat, homlokzati és keresztmetszeti terveket biztosítunk.

A Scan to Cad felmérési szolgáltatásunk akár másnapra is rendelkezésre áll. Az adatokat feldolgozzuk, és a mérettől és összetettségtől függően minimum egy hét alatt elkészítjük a  felmérési rajzokat. Projekt követelményeinek megfelelően kapja meg a terveket.

A CAD-szolgáltatások költsége az épületszerkezet vagy a helyszín területének méretétől és összetettségétől függ. A felmérési rajzok költségének meghatározásakor olyan tényezők játszanak szerepet, mint a szükséges részletesség és a felmérés időpontjában fennálló hozzáférési feltételek. A specifikációnak megfelelően pontos árajánlatot adunk.

A LOD a (Level of Detail) részletességi szint rövidítése. A részletesség szintje a felmérés, a projekt céljától és az elérni kívánt eredményektől függ. Ez megcélozza a rajz méretarányát és azt, hogy mennyire pontosan dokumentálja az információkat.