3D LÉZERSZKENNELÉS ELŐNYEIT ÉLVEZŐ SZAKÁGAK

mérnök nap

A 3D lézerszkennelést ma már minden eddiginél nagyobb mértékben alkalmazzák számos olyan ágazatban és iparágban, amelyet kezdetben nem gondolnánk, vagy nem hoznánk összefüggésbe a technológiájával. A 3D lézerszkennelés használati köre folyamatosan bővül és megkönnyíti az üzleti életet, a szakmákat és a szolgáltatásokat. A simpleSCAN 3D számos projektben dolgozott, különböző ágazatok és iparágak számára, beleértve a kereskedelmi, oktatási, ipari raktározási, lakó-, kiskereskedelmi és közlekedési iparágban.

3D lézerszkenneléssel foglalkozó specialistáink megosztottak információkat az általunk kínált szolgáltatásokról. Tehát, hogyan lehet ezt felhasználni az egyes iparágak számára? Tekintsünk át néhány olyan ágazatot, amelyet jól ismerünk, és olyanokat, amelyek még profitálhatnak a 3D lézerszkennelésből!

ÉPÍTŐMÉRNÖKI TEVÉKENYSÉG

Az építőmérnöki munkák közé tartoznak az utak, a vasutak és nagyjából minden, ami körülvesz minket. Lehetővé teszi számunkra, hogy megtervezzük és összekapcsoljuk a környezetünket, ezért a megfelelő eszközre van szükség a munka minőségének maximalizálásához és a sikeres eredmény befejezéséhez. A 3D lézerszkenneléssel meghatározható a térfogatszámítás és a szükséges helyszíni deformációnak nyomon követése. Kapjon keresztmetszeteket a megépült 2D rajzokon keresztül, valamint 3D modelleket a folyamat nyomon követéséhez és a projekt felügyeletének lehetővé tételéhez. Ez egy kiváló szolgáltatás a minőségellenőrzéshez, és biztosítja a munka zökkenőmentes lefutását, így a 3D lézerszkennelés mindenképpen előnyös!

ÉPÍTÉSZET

3D lézerszkennelési technológiát az építészek és a tervezők nagymértékben használják, mivel projektjeiket épületfelmérések segítségével kezdik el. A 3D lézerszkenner specialisták beolvassák a meglévő épületet vagy teret, majd 3D pontfelhővé regisztrálják. Így elkészülnek az építéskori 2D rajzok és a 3D BIM modellek. Ez létfontosságú a tér optimalizálásához és a mérések pontatlansága miatt felmerülő jövőbeli problémák kockázatának csökkentéséhez. Az építészek és tervezők számára készült 3D lézerszkennelési útmutatónkat itt találja a részletes felhasználási lehetőségekről.

LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁS

A létesítménygazdálkodás megköveteli a biztonság, a funkcionalitás és a komfortérzet biztosításátását költség hatékonyan. Ez magába foglalja az ingatlanvagyon megóvását, a közlekedést, az karbantartást és még sok egyebet. A 3D lézerszkennelés és az épület felmérések a létesítménygazdálkodásban lehetővé teszik a helyes adatok gyűjtését, a kritikus információk tárolását és megfigyelését, valamint a kulcsfontosságú eszközök megjelölését a későbbi ellenőrzésekhez. A 3D lézerszkennelő berendezések pontosságával a megbízhatósága és rugalmassága miatt rendkívül fontos eszközzé válik.

ÖRÖKSÉG VÉDELEM

Ha azon tűnődik, hogy egy modern eszköz használata történelmi környezetben előnyös-e, akkor megerősíthetjük, hogy igen. A 3D lézerszkennelés a műemléki örökség területén lehetővé teheti a projekt rekonstrukciójának, restaurálásának vagy konzerválásának elvégzését. A simpleSCAN 3D eszközeiben az a fantasztikus, hogy  korlátozott fényviszonyok között is képes felmérni. Előnyöket és gyakorlati felhasználási lehetőségeket találhat a régészeti helyszínek és örökségi ingatlanok lézerszkennelésében. Találja meg és állapítsa meg egy épület jellemzőinek jobb megértését, és gyűjtsön információt a tároláshoz és az archiváláshoz!

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
RÓLUNK

Épületfelméréssel és 3D lézerszkenneléssel foglalkozó cég vagyunk, amely hatékony szolgáltatásokat nyújt az ingatlan-, építészeti, építőipari és infrastrukturális iparágakban. Részletes és rendkívül pontos 3D pontfelhőt, 2D rajzokat és 3D modelleket adunk át gyors átfutási idővel.

ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és 3D BIM modellekre örök pontosság garanciát nyújtunk. A későbbiekben esetlegesen előforduló pontossági probléma előfordulásakor, a lehető legrövidebb határidőn belül javítjuk.

TARTALOM

AJÁNLATKÉRÉS
Átlagos válaszidőnk 1 óra.