Árak

Versenyképes árak minden felmérési szolgáltatásra

Megbízható felmérési szolgáltatások. Részletes adatok biztosítunk, például 3D pontfelhőt, 2D rajzokat és 3D modelleket.

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

ÁRAINKAT A KÖVETKEZŐ TÉNYEZŐK HATÁROZZÁK MEG:

3d lézerszkenner szakértő éppen a állítja a műszert

3D LÉZERSZKENNELÉSSEL FOGLALKOZÓ SZAKÉRTŐINK GARANTÁLJÁK ÖNNEK A VERSENYKÉPES ÁRAT, PLUSZ KÖLTSÉGEK NÉLKÜL. PONTOS ÁRAJÁNLATOT KAP A 3D SZKENNELÉSI SZOLGÁLTATÁSNAK ÉS A SZÁLLÍTANDÓ ANYAGOK TÍPUSÁNAK MEGFELELŐEN:

pontfelhő

3D PONTFELHŐ

Megbízható pontfelhőfelmérést készítése, hogy rendkívül pontos digitális felvételt kapjon a meglévő épületről vagy helyszínről. Csökkentse jelentősen a helyszíni látogatás költségeit a pontos 3D pontfelhő adatokért. A pontfelhőadatokat a következő formátumokban kínáljuk:

2D RAJZOK MEGLÉVŐ ÁLLAPOTRÓL

Épületfelmérő cégünk Revit/ARCHICAD szoftverrel készít részletes, 2D-s DWG és PDF formátumú, az meglévő állapotra vonatkozó rajzokat. A következő formátumú és típusú rajzokat szállítjuk az épület vagy projektjének kívánt részletességnek megfelelően:

felmérési rajz épületfelmérésből
bim model

3D MODELL

Megbízható és pontos 3D modelljeink lehetővé teszik, hogy a projektcsapat koordinálja az épület tervezését, kivitelezését és építését. Az alábbi 3D felmérési modellek segítségével pontos képet kaphat a meglévő épületről:

 

SIMPLESCAN 3D SZOLGÁLTATÁSOK ELŐNYEI

ÁR- ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és BIM modellekre ár- örök pontosság garanciát nyújtunk.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet