Épületfelmérés

Következő épület felmérési anyagokat tudjuk biztosítani 3D lézerszkenneres felmérés után

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

3D LÉZERSZKENNER HASZNÁLTA FELMÉRÉSKOR

Fejlett 3D lézerszkenner berendezések és szoftverek segítségével épületfelmérést készítünk, amely a meglévő épületek és szerkezetek pontos digitális ábrázolása, ez 3D pontfelhő. Méretarányos 2D rajzokokat vagy 3D BIM modellt készítünk a pontfelhőből. Ezek az adatok fognak segítséget nyújtani a projekt átalakítási és tervezési folyamatában.

3D ÉPÜLETFELMÉRÉSI PROJEKTEK

Projektjeink közé tartoznak házak, irodaházak, műemléképületek, templomok, arénák, raktárak, kereskedelmi épületek és gazdaságok. Épületfelmérési szolgáltatásunk lehetővé teszi a hatékony és gyors tervezést olyan szakemberek számára, mint az építészek, tervezők, építőipari szakemberek és épületfenntartók. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot építsünk ki az iparági szakemberekkel, mindig hatékony szolgáltatást nyújtsunk.
3d épületfelmérő specialista
felmérési rajz épületfelmérésből

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ 2D-RAJZOK AZ ÉPÜLETFELMÉRÉSBŐL

ÉPÜLETFELMÉRÉS

FELMÉRÉS ADATOK A PROJEKT KÖVETELMÉNYEITŐL FÜGGŐEN KÜLÖNBÖZŐ FORMÁTUMOKBAN SZÁLLÍTHATÓ

Beszkennelt adatokat egyetlen pontfelhőfájlba küldjük, így tökéletes alapot teremt a 2D rajzok és a 3D BIM modellek elkészítéséhez

Részletes homlokzati, metszeti és alaprajzok készítése a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelően

Pontos és áttervezésre kész, pontfelhőből létrehozott BIM-modelleket kap

360 VIRTUÁLIS TÚRA

Körbeforgatható képeken lehet bejárni a felmérési területet. Nem csak a pontfelhőből lehet tájékozodni 

ÉPÜLETFELMÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK ELŐNYEI

ÁR- ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és BIM modellekre ár- örök pontosság garanciát nyújtunk.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

ÉPÜLETFELMÉRÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Épületfelmérést gyakran azért végzik, hogy a tervezéshez, felújításhoz, fejlesztéshez, ingatlanfenntartási projekthez pontos építési rajzokat vagy modelleket kapjanak. Ez kiindulópont lehet a tervpályázati eljáráshoz, és az építész kérheti a projekt megkezdése előtt.

Amikor épületfelmérést foglal nálunk, megerősítjük a felmérés időpontját. A felmérés napján egy erre a célra kijelölt felmérő vagy felmérőcsoport jelenik meg a helyszínen, és különböző berendezések, például 3D lézerszkenner segítségével elvégzi az épületfelmérést. A felmérő körbejárja az ingatlant, és különböző helyeken szkenneléseket végez, amelyek lehetővé teszik az adatok pontfelhőbe történő rögzítését. Ezt pontos rajzok és egy 3D BIM-modell elkészítéséhez fogják felhasználni.

A pontos és precíz adatok gyűjtése kritikus fontosságú egy építészeti projekt tervezésekor. Az épületfelmérés  hatékonyan rögzíti az összes mérést, szerkezeti jellemzőket és térbeli adatot a legmegbízhatóbb módon, kiküszöbölve a hibákat. A fejlett 3D lézerszkennelési technológiával garantáltan hibátlan eredményeket kap, az Ön által választott formátumban és a kívánt részletességgel.

Sok szakembernek van szüksége felmérési szolgáltatásra, hogy különböző ágazatokban pontos információkhoz jusson, digitális formátumban kapják meg. Építészek, tervezők, építőipari szakemberek, létesítménygazdák, mérnökök, műemléki ingatlanok tulajdonosai, magánügyfelek és ingatlanügynökök – csak néhány szakember, akiknek ilyen minőségi adatok kellenek.

A felmérés költségét a projekt nagyságrendje és összetettsége, a szükséges részletesség és gyorsaság esetén az idő határozza meg. Minden egyes projektet tapasztalt becslőink egyedileg áraznak be. Ezért mindig a legjobb és legpontosabb árat kapja.

A megkeresés beérkezésekor igyekszünk még aznap árajánlatot adni. Egyes projektek azonban alapos kutatást igényelnek. Ha az árajánlatkérés 24 óránál tovább tart, e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk. Az árajánlat tartalmazza, hogy felmérőink hány napot töltenek a helyszínen, valamint a teljesítendő feladatok ütemezését, hogy ne legyenek késések vagy hátráltatások.


Kérésétől függően épületfelmérés után tudunk szállítani pontfelhőt, 2D rajzokat vagy 3D modellek.

A pontfelhő számos formátumba exportálható (FLS, E57, LAS, PTS, PTX, RCP, RCS stb.), így ezekből pontos 2D rajzok készíthetők. Kérhet még alaprajzokat, helyszínrajzokat, metszeteket, és homlokzatokat DWG vagy PDF formátumban. 3D-s BIM modelljeinket  Revit vagy ARCHICAD szoftver segítségével készítjük.

Épületfelmérő cégünk 3D lézerszkennereket használ. A szkenner forgó tükre egy lézersugarat küld a környező tárgyakra, amely megméri a távolságot, és háromdimenziós képet alkot a meglévő környezetről. A beépített digitális kamera segítségével fotósorozat is készíthető, amely a felmért ponthoz színes információkat is hozzáadva színes 3D pontfelhőt eredményez.