Pro Bono tevékenység

A jövő mérnökeiért

simpleSCAN 3D elkötelezett a jövő mérnökeinek támogatása mellett. Ezért örömmel nyújtunk pro bono felmérési szolgáltatást diákok számára, akiknek tanulmányaikhoz szükségük van pontos pontfelhő adatokra vagy BIM támogatásra.

PÁLYÁZZ MOST

PRO BONO 3D LÉZERSZKENNELÉS ÉS BIM TÁMOGATÁS DIÁKOKNAK

Pályázz most, ha diploma munkádhoz szükséges pontfelhő vagy egyéb támogatás. A pályázatra bármely magyarországi felsőoktatási intézmény mérnöki szakán tanuló hallgató jelentkezhet.

3d lézerszkenner szakértő éppen a állítja a műszert
pontfelhő

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA

A pályázat benyújtásához kérjük, küldje el az alábbiakat az info@felmerespontosan.hu címre.

1. MOTIVÁCIÓS LEVÉL

Ebben írja le, hogy miért van szüksége pro bono tevékenységre, és hogyan fogja felhasználni a szolgáltatást a tanulmányaihoz.

2.  PROJEKT LEÍRÁSA

Röviden írja le a projektet, amelyhez a pro bono tevékenységet igényli.

PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA

A pályázatokat a simpleSCAN 3D csapata bírálja el. A döntéshozatalkor figyelembe vesszük a motivációs levelet és projekt leírását.

Jelentkezz most!

 

BÍZUNK BENNE, HOGY PRO BONO TEVÉKENYSÉGÜNKKEL HOZZÁJÁRULHATUNK A DIÁKOK SZAKMAI FEJLŐDÉSÉHEZ ÉS SIKERÉHEZ.

SIMPLESCAN 3D SZOLGÁLTATÁSOK ELŐNYEI

ÁR- ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és BIM modellekre ár- örök pontosság garanciát nyújtunk.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

Gyorsan és pontosan felmérték a kért épületet, majd határidőn belül küldték az anyagokat. Legközelebb is biztosan SimpeScan csapatát választom.

Galántai Ivó
SODA

Belső építészeti munkámhoz kellett egy gyors pontfelhő, másnap már felmérték. Időben letudtam adni a látványterveket az ügyfelemnek. Köszönöm

Nagy Réka
Paulinyi & Partners

6000 nm-es tetőt egy délután alatt beszkennelte a csapat, így pontos mennyiségeket számoltam. Ezáltal nem maradt felesleges anyag a megrendelőnknek.

Molnár Gábor
CREATON