Virtuális túra készítése

Segítségével potenciális ügyfelek virtuálisan bejárhatják és megismerhetik egy ingatlan vagy vállalkozás helyszínét online, ami növeli az érdeklődést és elősegíti az eladást vagy bérbeadást.

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

3D MATTERPORT VIRTUÁLIS TÚRA VALÓDI VERSENYELŐNY

INGATLANMARKETING

Lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy virtuálisan felfedezzenek egy ingatlant a személyes látogatás előtt, ami növelheti a hirdetés vonzerejét és növelheti az eladás esélyét.

VIRTUÁLIS TÚRÁK

Fizikai helyek (például múzeumok, turisztikai látványosságok) virtuális túráinak létrehozása, lehetővé téve az emberek számára, hogy ezeket a helyeket távolról is megtapasztalhassák.

OKTATÁS

Lehetővé teszi a tanulók vagy az új kollégák számára, hogy virtuálisan felfedezzenek és tanuljanak fizikai helyszínekről, például történelmi helyszínekről vagy tudományos laboratóriumokról.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A VIRTUÁLIS TÚRÁNAK?

A 360 fokos virtuális túrák segítségével a vállalkozás szélesebb közönséghez juthat el, hiszen bárki számára elérhetők online, bármikor, bárhonnann

A 3D virtuális túrák élményalapúak és interaktívak, így vonzóbbak lehetnek a potenciális vevők számára, és növelhetik az érdeklődést a vállalkozás iránt.

A 360 fokos virtuális túrák létrehozása egyszeri költséggel jár, és utána hosszú távon ingyenesen elérhetők az interneten. Ez lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy olcsón és hatékonyan reklámozza magát.

A Matterport virtuális túrák segítségével a vállalkozás modern és innovatív képet sugározhat, ami elősegítheti a versenyképességet és a pozicionálást a piacon.

A 360 fokos virtuális túrák segítségével a vállalkozás könnyebben eladhatja termékeit vagy ingatlanjait, mivel a potenciális vevők már a virtuális túra során megismerhetik azokat.

A virtuális túrák lehetővé teszik a vállalkozás számára, hogy több potenciális vevőt érjen el kevesebb idő alatt, hiszen nem kell mindenkit személyesen megtekinteniük az ingatlant vagy a vállalkozás helyszínét.

 
 

VIRTUÁLIS TÚRA SZOLGÁLATÁSUNK ELŐNYEI

RENDKÍVÜL PONTOS EREDMÉNYEK

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatok, 2D rajzok és BIM modellek formájában kapja meg az eredményeket.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Virtuális túra készítő szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

VIRTUÁLIS TÚRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A 360 fokos virtuális túra egy szimulált séta egy fizikai helyszínen, amelyet 360 fokos fényképek, videók és interaktív elemek segítségével hoznak létre. A felhasználók számítógépükön, okostelefonjukon vagy VR-eszközükön keresztül élvezhetik a túrát.

Kényelem: A 3D virtuális túrák bárhonnan és bármikor elérhetőek, nem kell utazni a helyszínre.

Időmegtakarítás: A virtuális túrák gyorsabb módja annak, hogy felfedezzen egy helyet, mint a személyes látogatás.

Információ: A túrák további információkat és képeket jeleníthetnek meg a helyszínről, amelyeket a személyes látogatás során nem feltétlenül lehetne megtekinteni.

Elérhetőség: A 3D virtuális túrák kényelmesek azok számára, akik nem tudnak személyesen elutazni a helyszínre.

A túrák elkészítéséhez speciális szoftverre és felszerelésre van szükség. A leggyakoribb módszerek a következők:

  • 360 fokos fényképezés: 360 fokos fényképezőgéppel készíthet fényképeket a helyszínről, amelyeket összefűzve virtuális túrát hozhat létre.
  • 3D szkennelés: 3D szkennerrel rögzítheti a helyszín pontos méreteit és alakját, majd ezeket az adatokat felhasználhatja egy virtuális túra létrehozásához.
  • Videó: Videofelvételt készíthet a helyszínről, majd ezt a videót interaktív elemekkel kiegészítve virtuális túrát hozhat létre.

A virtuális túrák számos területen használhatók, többek között:

  • Ingatlanmarketing: A virtuális túrák lehetővé teszik a potenciális vásárlók számára, hogy virtuálisan felfedezzenek egy ingatlant a személyes látogatás előtt.
  • Turizmus: A virtuális túrák segítségével a turisták tájékozódhatnak a turisztikai célpontokról, mielőtt elutaznának.
  • Oktatás: A virtuális túrák lehetővé teszik a diákok számára, hogy virtuálisan felfedezzenek történelmi helyszíneket, múzeumokat és tudományos laboratóriumokat.
  • Rendezvények: A virtuális túrák segítségével az emberek tájékozódhatnak a rendezvények helyszínéről és programjairól.

A túrák egyre népszerűbbek, és várhatóan a jövőben is egyre elterjedtebben fogják használni őket. A technológia fejlődésével a virtuális túrák egyre valósághűbbé és interaktívabbá válnak.