ANDRÁSSY ÚTI MŰEMLÉK ÉPÜLET 3D LÉZERSZKENNELÉSE

3d lézerszkennelés

PROJEKT LEÍRÁSA:

Cégünket egy Andrássy úti műemléki 6000 négyzetméteres épület belső 3D lézerszkennelésével bízták meg. Ügyfél kérése volt az épületeről alaprajzok, két darab metszet és helyiséglista készítése. Céljuk a pontos helyiségadatok kinyerése volt, felmérés alapján számolják el a bérleti díjat a bérbevevővel.

simpleSCAN 3D teljes körű 3D szkennelési és BIM szolgáltatást nyújt a legújabb berendezésekkel és szoftverekkel a projektek sikeressége érdekében.

 
Az ügyfél olyan megoldást kért, amin látja az épület összes helysiségét, alapterülettel. Így az épület teljes alaprajzát megtekintheti és elemezheti. Ezen részletes adatok alapján ajánlják ki majd  számolnak el a bérbevevővel.

ÜGYFÉL KÉRÉSEI A FELMÉRÉSI TERVEKHEZ:

műemlékvédelem alatt álló épületek felújítása
pontfelhő feldolgozás

MINDEN, AMIT A 3D LÉZERSZKENNELÉSRŐL TUDNI KELL:

3D lézerszkenner egy hatékony eszköz a térbeli adatok gyors és pontos rögzítésére. Pontfelhő segítségével részletes digitális modelleket hozhatunk létre épületekről, tárgyakról és környezetről. Ez a technológia széles körben alkalmazható építészetben, műemlékvédelemben. A 3D lézerszkenner által rögzített adatokat lehet használni tervezéshez, elemzéshez és még sok más célra, elősegítve a hatékonyabb munkavégzést és a pontosabb eredmények elérését. Következő munkákhoz ajáljuk a 3D lézeresszkenneres felmérést:

Együtt határozunk meg az ügyféllel a szükséges részletezetséget, hogy elérjük a megfelelő ábrázolási szintet a felmérési költségeken belül. Mérnökeink képesek voltak a szükséges részletezetséget előállítani, hogy átlátható legyen a kapcsolat az épületeket között.
 
Tegyük fel, hogy 1:100-as részletességű homlokzat felmérési tervekre van szükség a bejelentéshez. Ebben az esetben BIM szolgáltatásunk képes lesz a legmegfelelőbb megoldást nyújtani költséghatékonyan.
Vegye fel a kapcsolatot 3D lézerszkenneléssel foglalkozó cégünkkel még ma, ha épületfelmérésre és felmérési szolgáltatást keres.

3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.