3D Lézerszkennelés

3D lézerszkennelési specialisták elkészítik a pontfelhőt, majd abból a CAD rajzokat és 3D modelleket. Következő munkákhoz ajáljuk a 3D lézeres felmérést:

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

3D LÉZERSZKENNELÉS SZOLGÁLTATÁSOK ÉS LÉZERES FELMÉRÉS

Egy budapesti székhelyű 3D lézerszkenneléssel foglalkozó cég vagyunk, amely a legújabb felmérési technológiát alkalmazó megoldásokat kínál. A 3D lézerszkennelés egy érintésmentes megoldás, amely háromdimenziós információkat rögzít egy fizikai struktúráról. Különböző típusú lézerszkenner használatával tapasztalt és képzett mérnökeink pontfelhő felmérés elvégztével rögzítik a meglévő tárgyak adatait, és pontos és részletes adatokat kapnak, függetlenül a projekt méretétől és összetettségétől.

LÉZERSZKENNLÉS VÉGEREDMÉNYE

Térszkenner berendezésünk másodpercenként 1 millió pontot rögzít, amelyek mindegyike tartalmazza az X, Y, Z térbeli helyzetre vonatkozó információkat.
Ezekkel az adatokkal a következő pontos eredményeket tudjuk előállítani az Ön építési projektjéhez:

3d épületfelmérő specialista
3d lézerszkenner egy épületfelmérésen

3D LÉZERSZKENNELÉSSEL MEGVALÓSÍTHATÓ PROJEKTEK

Magas színvonalú lézeres felméréseket készítünk különböző típusú projektekhez:

3D LÉZERSZKENNELÉS ELŐNYEI

ÁR- ÉS ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és BIM modellekre ár- örök pontosság garanciát nyújtunk. 

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

3D LÉZERSZKENNELÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Lényegében egy meglévő épületről vagy tárgyról pontos háromdimenziós információk rögzítésének folyamata, nem feltárásos módszerekkel. A 3D lézerszkennelési technológiát XYZ pontok mérése és pontos épület- vagy helyszíni projektadatok rögzítésére használjuk.

3D szkenneléssel foglalkozó vállalatunk fejlett technológiát és szoftvereket használ az adatok egyetlen pontfelhővé történő feldolgozásához. A CAD-szoftverek segítségével elkészítjük az meglévő állapotról a 2D-s rajzokat, a Revit vagy ARCHICAD szoftver segítségével pedig a 3D-s modelleket.

Szolgáltatás költsége az építési projekt nagyságrendjétől függ. Elemezzük az építési projektjének összetettségét, nagyságrendjét és hozzáférhetőségét, hogy pontos költséget tudjunk megadni. Ezenkívül a költségen belül figyelembe vesszük a meghatározott teljesítendő feladatokat, beleértve annak szükséges részletességét is.

A SimpleScan a legújabb 3D technológiával nagy pontosságú adatokat és eredményeket rögzít. A másodpercenként több mint 1 millió pont rögzítésével különböző formátumokat és a szükséges részletességet tudjuk biztosítani minden kereskedelmi és lakossági projekthez.

Felmérés 2 órától indul a projekt nagyságától függöen. Felmérőink reális időkeretet és gyors átfutási időt biztosítanak a 2D-s rajzok és 3D-s modellek szállításakor.

3D pontfelhő adatok szürkeárnyalatos vagy színes formátumban. Méglévő állapot 2D rajzok, például alaprajzok, homlokzatok és keresztmetszetek. 3D modelleknél pedig BIM/Revit/CAD/ARCHICAD a kívánt részletességgel.