TETŐTÉR BEÉPÍTÉS A BELVÁROSBAN 3D ÉPÜLETFELMÉRÉS SEGÍTSÉGÉVEL

PROJEKT LEÍRÁSA:

Cégünket egy Budapest belvárosi 3000 négyzetméteres épület belső 3D lézerszkennelésével bízták meg. Ügyfél kérése volt a padlásról és a pincéről alaprajzok és 6 db keresztmetszet. Céljuk a pontos tetőtér beépítés volt, beépítés után a meglévő lépcsőházba csatlakozik a tetőtér.

simpleSCAN 3D teljes körű 3D lézerszkennelési és BIM szolgáltatást nyújt a legújabb berendezésekkel és szoftverekkel a projektek sikeressége érdekében.

Az ügyfél olyan megoldást kért, amin láthatja a tetőszerkezet minden részletét. Így az épület teljes padlás és pince alaprajzát megtekintheti és elemezheti. Ezen részletes adatok alapján tervezik meg a beépítést.

ÜGYFÉL KÉRÉSEI A FELMÉRÉSI TERVEKHEZ:

épületfelmérés
pontfelhő feldolgozás

MINDEN, AMIT A 3D ÉPÜLETFELMÉRÉSRŐL TUDNI KELL:

3D lézerszkenner egy hatékony eszköz a térbeli adatok gyors és pontos rögzítésére. Pontfelhő segítségével részletes digitális modelleket hozhatunk létre épületekről, tárgyakról és környezetről. Ez a technológia széles körben alkalmazható építészetben, műemlékvédelemben. A 3D lézerszkenner által rögzített adatokat lehet használni tervezéshez, elemzéshez és még sok más célra, elősegítve a hatékonyabb munkavégzést és a pontosabb eredmények elérését. Következő munkákhoz ajáljuk a 3D lézeresszkenneres felmérést:

Együtt határozunk meg az ügyféllel a szükséges részletezetséget, hogy elérjük a megfelelő ábrázolási szintet a felmérési költségeken belül. Mérnökeink képesek voltak a szükséges részletezetséget előállítani, hogy átlátható legyen a kapcsolat az épületeket között.
 
Tegyük fel, hogy 1:100-as részletességű homlokzat felmérési tervekre van szükség a bejelentéshez. Ebben az esetben BIM szolgáltatásunk képes lesz a legmegfelelőbb megoldást nyújtani költséghatékonyan.
Vegye fel a kapcsolatot 3D lézerszkenneléssel foglalkozó cégünkkel még ma, ha épületfelmérésre és felmérési szolgáltatást keres.

3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.