Létesítmény üzemeltetési modell

Ingatlan üzemeltetéshez már elengedthettlen a BIM modell megléte. Gyorsabb javítás, költséghatékony üzemeltetés.

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

LÉTESÍTMÉNY GAZDÁLKODÁSI MODELL SZOLGÁLTATÁSA

Ha megnézi azokat  szervezeteket, amelyek megfelelő részletezetségű ingatlan üzemeltetsű modellel rendelkeznek, akkor azt fogja tapasztalni, hogy zökkenőmentes működésű és maximális hatékonyságú ingatlanokat kezelnek.

Hogy miért? Azért, mert bevezették a létesítmény üzemeltetési rendszerüket, hogy gondoskodjon minden apró és fontos dolgokról, amelyek talán nem mindenki számára nyilvánvalóak, de szerves részét képezik annak, hogy egy vállalkozás zökkenőmentesen működjön.

A létesítménygazdálkodás óriási szerepet játszik az üzleti termelékenység biztosításában. Ha a vállalkozás működési módjának részeként helyesen irányítják, az előnyök könnyen megmutatkozhatnak az egész vállalkozásában – a költségvetéstől kezdve a szervezet vállalati kultúrára.

MI A VÉGEREDMÉNYE EGY LÉTESÍTMÉNY ÜZEMETETÉSI MODELLNEK

Épület felmérést követően megépítjük a BIM modellt, amibe aztán minden szükséges adatot felvezetünk. Összehangoljuk a SINGU FM szoftverrel ami kezelni fogja az eszközöket, karbatartást, raktárakat. Küldönböző jogosultságokat oszthatunk ki és azokat okoseszközön is elérhetőek.

toronyház bim modellje
bim model

MILYEN PROJEKTEK VALÓSÍTHATÓK LÉTESÍTMÉNY ÜZEMELTETÉSI MODELL

Magas színvonalú lézeres felméréseket készítünk különböző típusú projektekhez:

 

LÉTESÍTMÉNY ÜZEMELTETÉSI (FM) MODELL ELŐNYEI

RENDKÍVÜL PONTOS EREDMÉNYEK

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatok, 2D rajzok és BIM modellek formájában kapja meg az eredményeket.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

INGATLAN ÜZEMELTETÉSI MODELL GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A létesítmény üzemeltetés (Facilities Management) olyan szervezeti funkció, amely integrálja az embereket, a helyet és a folyamatokat az épített környezeten belül azzal a céllal, hogy javítsa az emberek életminőségét és az alaptevékenység termelékenységét.

A létesítménygazdálkodás hatással van mindenre, ami az embereket a létesítményekben és a területen körülveszi. Ahol vásárolnak, dolgoznak, játszanak, tanulnak és élnek, annak kényelmesnek, produktívnak és fenntarthatónak kell lennie.

A hatékony létesítménygazdálkodás hozzájárul a szervezet eredményességéhez. Hatással van az ingatlanok, épületek és berendezések rövid és hosszú távú értékére.