ÁRGARANCIA

simpleSCAN 3D-nél elkötelezettek vagyunk a megfizethető és versenyképes 3D lézerszkennelési és épületfelmérési szolgáltatások nyújtása mellett. Ezért büszkén kínálunk árgaranciát minden ügyfelünknek.

MIT JELENT AZ ÁRGARANCIA?

Garantáltan a legjobb ár: Biztosítjuk Önt, hogy a 3D lézerszkennelési és épületfelmérési szolgáltatásainkért a piacon elérhető legkedvezőbb árat kínáljuk.

Átlátható árazás: Nincsenek rejtett díjak vagy kiegészítő költségek. Előre árajánlatot adunk, így pontosan tudni fogja, mire számíthat.

Versenyképes árak: Folyamatosan monitorozzuk a piacot, hogy biztosítsuk, áraink versenyképesek maradjanak.

Sőt, még tovább megyünk! Ha egy másik cég írásos árajánlatot ad Önnek 3D lézerszkennelési vagy épületfelmérési szolgáltatásokra, mi 5%-kal olcsóbban elvégezzük ugyanazt a munkát.

AZ ÁRGARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE:

Küldje el nekünk a versenytárs írásos árajánlatát

Mi 24 órán belül árajánlatot adunk Önnek, 5%-kal alacsonyabb áron.

Ha elfogadja az árajánlatunkat, mi elvégezzük a 3D lézerszkennelést vagy épületfelmérést.

SIMPLESCAN 3D SZOLGÁLATÁSOK ELŐNYEI

ÁR- ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és BIM modellekre ár- örök pontosság garanciát nyújtunk. 

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.