3D BIM Modell​

Biztosítjuk a felmérésből származó adatokat 3D BIM modell formájában

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

3D BIM MODELL KÉSZEN ÁLL AZ AZONALI HASZNÁLATRA ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSRE

Épületfelmérőink felmérési BIM (scan to bim) szolgáltatást nyújtanak egy meglévő tér vagy épület megörökítésére és háromdimenziós digitális modell létrehozására, a tervezéshez, felügyelethez és projektmenedzsmenthez. Regisztráljuk a teljes pontfelhőt, és importáljuk az adatokat a BIM-szoftverekbe, például az Autodesk REVIT-be. Az eredmény egy részletes 3D BIM modell, amely készen áll a virtuális valóság élményének biztosítására, és lehetővé teszi a szakemberek számára az együttműködést és az építési projektek optimalizálását.

toronyház bim modellje

MIRE HASZNÁLHATÓ EGY 3D LÉZERSZKENNERES FELMÉRÉS EREDMÉNYE

reptér részlet 3d bim modell

LEHETŐSÉGEK ÉS FORMÁTUMOK

A Scan to BIM felméréseinket lézerszkennerrel, topográfiai eszközökkel és drónokkal végezzük. A legújabb felmérési technológiát használjuk annak érdekében, hogy a tervezők, fejlesztők, vagyonkezelők, mérnökök, építészek és építőipari szakemberek számára pontos, részletes BIM 3D modelleket szolgáltassunk.

Tekintse át meglévő épületét egyetlen BIM-modellben, hogy hatékonyan megtekinthesse az összes adatot. A BIM-modellek részletessége túlmutat a 3D-n, kihasználhatja az 5D képességeket is, amelyek az épületgazdálkodás modellezésére, ütemezésére és fenntarthatóságára terjednek ki.

BIM (SCAN TO BIM) MODELL ELŐNYEI

ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és 3D BIM modellekre örök pontosság garanciát nyújtunk. A későbbiekben esetlegesen előforduló pontossági probléma előfordulásakor, a lehető legrövidebb határidőn belül javítjuk.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

MUNKÁINK

BIM (SCAN TO BIM) MODELL GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A BIM az Building Information Modelling rövidítése, amely egy olyan átfogó eljárás, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy egy épület vagy helyszín struktúráját egyetlen 3D-s modell megtekintésével tervezzék és kivitelezzék.

BIM 3D modell lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az építési projekt életciklusának különböző szakaszait, hogy optimalizálja és irányítsa a projekt teljesítményét. Egyetlen BIM-modellen belül ellenőrizheti a költségeket, áttekintheti a virtuális valóságban és a meglévő szerkezet fotorealisztikus rendereléseit. Ügyfeleink képesek lesznek koordinálni és együttműködni projektjük tervezésében.

Épületfelmérési szolgáltatás igénybevétele a legmegbízhatóbb és legpontosabb módja annak, hogy egy építési projekt során a hatékonyságot biztosítsa. Felmérőink gyors szolgáltatást nyújtanak hozzáértő módon, a felmérés hátáridejének pontos betartásásval.

A szkennelés BIM-modellre szolgáltatás költsége a lefedendő terület nagyságától és az ügyfél által igényelt részletességtől függ. LOD3 vagy LOD4 modelleket kínálunk, a kívánt összetettségtől és részletességtől függően.

Mivel a BIM 3D modell digitális ábrázolást nyújt egy szerkezetről abban a környezetben, ahol az épülni fog, az építészek és mérnökök jobb döntéseket hozhatnak a projekt teljes életciklusa során, és csökkenthetik a kockázatokat. Ez a termék rendkívül fontos a szakemberek körében ezért olyan felmérő céget találjon, amely teljes körű képzettséggel rendelkezik a rendkívül pontos BIM-modellek előállításához.

 BIM 3D modelleket Revit vagy ARCHICAD szoftverrel készítjük. Mérnökeink a 3D-modellhez szükséges részletességtől függően lézerszkennelő berendezéseket, topográfiai berendezéseket vagy drónberendezéseket használnak. Az adatokat egyetlen pontfelhőfájlban állítjuk elő, és referenciaként használjuk fel a BIM-modelljének felépítéséhez.