Drón felmérés

Drón felmérési szolgáltatásunk az alábbi felhasználási területekre terjed ki:

AJÁNLATKÉRÉS MOST

Átlagos válaszidőnk 1 óra.

DRÓNOS FELMÉRÉSRŐL

Drónos felmérés olyan dróntechnológiával végzett felmérési szolgáltatás, amely kiváló minőségű légifelvételek készít. Felmérő drónok segítségével még a legnagyobb kiterjedésű és korlátozottan hozzáférhető helyszíneken is pontos adatokhoz és részletes mérésekhez juthat. Időt takarít meg ezen felmérési technikák alkalmazásával, és hatékonyan jutahat adatokhoz. Például távolsághoz, mélységhez, térfogathoz és szögekhez.

MEGBÍZHATÓ DRÓNOS FELMÉRÉSEK A LEGÚJABB TECHNOLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL

Megbízható légi feltérképezést és drónos felméréseket végzünk a piacon elérhető legjobb felmérési dróntechnológiával, amely a hagyományos módszereknél nagyobb pontossági szintet biztosít. Számíthat ránk a helyszíni munkafolyamatok nyomon követésében és a pontos felmérésekben.

3d épületfelmérő specialista
3d lézerszkenner egy épületfelmérésen

3D LÉZERSZKENNELÉSSEL MEGVALÓSÍTHATÓ PROJEKTEK

Magas színvonalú lézeres felméréseket készítünk különböző típusú projektekhez:

 

DRÓN FELMÉRÉS ELŐNYEI

ÖRÖK PONTOSSÁG GARANCIA

Rendkívül részletes és megbízható 3D pontfelhő adatokra, 2D rajzokra és 3D BIM modellekre örök pontosság garanciát nyújtunk. A későbbiekben esetlegesen előforduló pontossági probléma előfordulásakor, a lehető legrövidebb határidőn belül javítjuk.

GYORS ÉS HATÉKONY LEBONYOLÍTÁS

Rendszerezett folyamatok és a lézerszkennelési iparág széleskörű ismeretei révén hatékonyan és gyorsan elkészítjük a kívánt eredményeket.

PROFI CSAPAT

Profi csapatunk mindig odafigyel arra, hogy a legjobbat nyújtsa az projektje számára. Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi, hogy optimális, felmérési szolgáltatást kapjon.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Vezető 3D lézerszkennelési technológiát használunk a pontos adatok másodpercenkénti 1 millió pontig történő rögzítéséhez. Használja ki a kiváló minőségű berendezéseket, hogy megkapja a projektjéhez szükséges részletességű adatokat.

Épületfelmérést vagy 3D lézerszkennelési szolgáltatást keres?

Vegye fel a kapcsolatot egy gyors ajánlatért és kezdje el még ma a projektet

MUNKÁINK

Gyorsan és pontosan felmérték a kért épületet, majd határidőn belül küldték az anyagokat. Legközelebb is biztosan SimpeScan csapatát választom.

Galántai Ivó
SODA

Belső építészeti munkámhoz kellett egy gyors pontfelhő, másnap már felmérték. Időben letudtam adni a látványterveket az ügyfelemnek. Köszönöm

Nagy Réka
Paulinyi & Partners

6000 nm-es tetőt egy délután alatt beszkennelte a csapat, így pontos mennyiségeket számoltam. Ezáltal nem maradt felesleges anyag a megrendelőnknek.

Molnár Gábor
CREATON

DRÓN FELMÉRÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A nehezen feltérképezhető és nehezen megközelíthető földterületek vagy épületek esetében a drónos felmérés teljes körű vizuális felmérést végez a fejünk felett.

Korszerű drónjaink részletes adatokat és topográfiai felméréseket készítenek, amelyek teljeskörű információt biztosítanak. A drónok segítségével 3D-s térképeket, 2D-s terveket és teljes körű felméréseket készíthet, amelyekkel biztonságosan tervezhet és mérlegelhet a legkülönfélébb projektekkel kapcsolatban.

A drónos felmérések pontosak és teljes körűek – nincs jobb módja a légi felmérésnek és a teljes körű vizsgálatok elvégzésének.

A drónos felmérési szolgáltatások költséghatékonyak – olyan eredményeket hoznak, amelyek egyébként jelentős beruházást igényelnének.

A drón felmérések lehetővé teszik, hogy hozzáférjen egy földterület vagy egy helyszín nehezen megközelíthető vagy megközelíthetetlen területeihez, amelyeken információt kell szerezni.

A drónok következő célokra és igényekre használhatók:

 • Energetika – ellenőrzés és felmérés
 • Építőipar – térképkészítés és felmérés
 • Szállítás, raktározás – felmérés és ellenőrzés
 • Mezőgazdaság – térképkészítés és permetezés
 • Bányászat, nyersanyagfeltárás – térképkészítés és felmérés
 • Közigazgatás – helymeghatározás, térképkészítés, fotó és videó felvételek
 • Sajtó – fotó és videó készítése
 • Ingatlanipar és ingatlankereskedelem – felmérés, képalkotás és térképkészítés

A drónos felmérések költsége több tényezőtől függ:

 • A felmérés helyszíne
 • Az ingatlan mérete és helyszíne, amire a drónos felmérést és térképezést igényli
 • A felmérés típusa – az ingatlan jellege befolyásolhatja a költséget
 • Az ingatlan és a terület könnyű elérhetősége
 • Az épületek közeli elhelyezkedése és a nyilvános helyek, mint például közlekedési csomópontok és stadionok

Ezek a tényezők alapján változhatnak a drónos felmérések költségei.

A drónfelmérések különböző formátumokban szállíthatunk térképeket és terveket. A drónfelmérési szolgáltatásaink alkalmazkodhatnak a saját szoftverigényeihez. A szállított fájlok tartalmazhatják a következőket:

 • DSM modell (.xyz, .las, .laz és .tiff formátumban)
 • 3D pontfelhő fájlok (e57, .xyz, .las, .laz és .ply formátumban)
 • Tervek (.pdf, és .dwg  formátumban)
 • 3D mesh (.obj, .pdf, .fbx, .ply és .dxf formátumban)